Unibet online fogadási

Niall McGinn és Miles Storey az Aberdeen első bajnoki céljait szerezte meg, Unibet mivel Derek McInnes férfiak legyőzték a Partick Thistle 2-1-et a Pittodrie-nál.

A McGinn 25 yardos szabadrúgást hajtott végre a hálóba nyissa meg a pontozást, mielőtt egy Liam Lindsay védelmi hibát vétett volna, unibet fogadási bónuszok az interneten amikor Storey megduplázta a vezetést. Sean Welsh-et kiállították a Jagokért, akiknek Chris Erskine elkábított egy lenyűgöző sztrájkkal.

A mérkőzés után az Aberdeen menedzser, McInnes hangsúlyozta a Unibet bonusz szilárd kijelző pozitív eredményeit. – Azt hittem, nagyon jóak voltak, néhány pillanatnyi minőségi játékkal, és mi voltunk a jobb csapat.Az elmúlt 10 percben emlékeztető volt, hogy még mindig van még munka, de szeretnék az első 80 percre összpontosítani. ”

Don Cowie, a Hearts kapitány, az első bajnokságra inspirálta oldalát a győzelem a Unibet szezon után kétszer, és két újabb cél megadása az Inverness 5-1-es lebontása során. Az elsőt egy aranyos hátsó sarokkal hozták létre, Bjorn Johnsen új aláírásával debütált.

Caley három perccel a Ross Draper-en keresztül érkezett az időmérőn, annak ellenére, hogy Callum Paterson megpróbálta tartani a labda a hálóba megy. Cowie, a meccs férfi, Unibet elhagyta a pályát a hazai szurkolók körében, amikor Robbie Muirhead váltotta.Visszatérés a Robbie Neilson győztes útjaihoz egy olyan Caley csapat ellen, amely unibet fogadási bónuszt még mindig a kampány első pontját keresi.

Liam Boyce kettős szettje Ross megye a megérdemelt 2-0 győzelem ellen Kilmarnock a Globális Energia Stadionban egy különálló játékban.

A megye a 29. percben megszakította a holtpontot, amikor Boyce a golyó Unibet után játszott, miután Michael Gardyne-t játszott a térségben, és a visszavágása kedvezően esett a Ír, aki nyolc yardról átfordította a lövést a hálóba.

A haza oldala szabályozta a mérkőzés tempóját, és megérdemelten megduplázta előnyüket a 74. percben, amikor Alex Schalk helyett egy áthaladó labdára lépett. Woods-tól és a keresztjét a Boyce második kísérletében a hálóba vitték.

A bajnokságban Jason Cummings két első félidőben Unibet kapta meg a Hibs-t a St Mirren-nél.A 21 éves David Gray-nek köszönhetően segített megszakítani a holtpontot, majd Cummings felrobbant, hogy kihasználja a félrevezetést a Buddies védelemben, hogy szűk szögből befejezze.

A bajnoki vezetők, Raith Rovers, verte Dunfermline 2-0 a derbyben, hogy Unibet megtartsa a legjobb pozíciót a divízióban, a Hibs előtt.